DATO: 2012-01-31 / KLOKKESLETT: 17:37:40

0 kommentar(er)

... förstå vart dagarna tar vägen! Jag jobbar endast fem timmar om dagen men ändå så är det kväll helt plötsligt när man kommer hem. Jag går upp tidigt så jag tycker att jag borde ha fler timmar än vad jag egentligen har, verkar det som i alla fall. Hur kommer det sig?! Det kanske kan bli bättre när det börjar ljusna ute, så att det inte är bäcksvart när man kommer hem vareviga dag.

Förresten, jag har gått och tjatat om älgar till Johanna. Att snart lär vi se en, eftersom det hände tre gånger när min familj bodde tillsammans, och det på ganska kort tid. Jag är livrädd för älgar! men hon har hela tiden intalat mig att nej, här kommer det inga älgar. Nä nä, säger jag. Till slut har väl jag intalat mig själv att nej det är klart, inte så troligt att den lär komma hitåt i så fall. Men (!) idag när jag sitter på bussen på väg till jobbet står det en älgfan vid diket. I och för sig en bit bort från där man bor , men i alla fall. Det kommer helt klart visst älgar hitåt, nu fick jag mitt bevis haha!



DATO: 2012-01-31 / KLOKKESLETT: 05:28:08

0 kommentar(er)

...Vet inte ens vad jag ska skriva riktigt. Är för trött för att fungera normalt. Jag fattar inte varför jag hela tiden ska vakna mitt i nätterna, jag sover verkligen dåligt när jag sover själv. Vilket är illa, eftersom jag gör det mest hela tiden. Hur som helst, oavsett om jag är trött eller inte så var det betydligt lättare att komma upp ur sängen i morse än igår. Måste bero på att jag gick och la mig vid nio som en pensionär!

Idag händer det inte mycket alls, jobba och sedan hem och bara vara vad jag vet. Får se om man kanske hittar på något kul ikväll. Känns som det ser dött ut på den fronten hehe...

Ha en bra dag !



DATO: 2012-01-30 / KLOKKESLETT: 16:26:34

0 kommentar(er)

...hemma från jobbet! Det blev snabba puckar idag, fort hem och sedan direkt får man springa till tvättstugan. Det var verkligen skönt att komma igång igen. Dagarna går så himla mycket fortare. Jag älskar verkligen måndagar... Jag tycker det är så härligt att känna att nu är det dags igen och att det går så fruktansvärt fort!

Dock tycker jag verkligen inte om att gå upp på måndags morgonen, speciellt denna. Vaknade mitt i natten av att hund låg och ylade och hade sig i sömnen. Aldrig blivit så vettskrämd förut tror jag haha. Så sömnen blev lite rubbad, kom ju i och för sig i säng sent med. Men det var det värt :).

Nä, nu ska jag ta tag i disken som jag gärna skjuter på annars ;)...



DATO: 2012-01-30 / KLOKKESLETT: 05:52:01

0 kommentar(er)

... och uppe innan tuppen. Har egentligen inte fått många timmars sömn, känns faktiskt som det blev alldeles för lite. Men helt klart värt det! Hade mysigt framför en film igår och det blev lite senare än vad jag trodde att det skulle bli.

Idag i alla fall ska jag åka till jobbet och träffa mina underbara arbetskamrater, efter det ska jag hem och tvätta och städa. Blev dåligt med det igår också för att jag fastnade i soffan liiite för länge.

Hoppas ni alla får en underbar dag!




DATO: 2012-01-29 / KLOKKESLETT: 13:25:19

0 kommentar(er)

... i soffan med min kaffekopp. Ibland är livet så jäkla underbart! Vet dock inte om det beror på att det är fint väder ute eller om andra faktorer spelar in haha. Hur som så är livet härligt just idag. Det känns otroligt skönt att få åka till jobbet i morgon med. Det känns som att det är en hel vecka jag varit borta men faktum är att det endast är två dagar.

Nä, nu ska jag återgå till mitt kaffe och min knähund för att sedan ta tag i allt som behövs göras hemma.



DATO: 2012-01-27 / KLOKKESLETT: 10:53:52

0 kommentar(er)

... tack vare att Helen kunde hjälpa mig :). Ibland gör så lite så mycket, tack så mycket igen :).

Nu blir det frukost trotts att jag varit uppe i timmar haha.



DATO: 2012-01-27 / KLOKKESLETT: 08:36:47

1 kommentar(er)

... alla glada! Jag som tänkte sova ut nu när man är hemma från jobbet. Men nej, inte det. Vakna vid 5 i morse klarvaken. Halsen spökar och hostattackerna kommer och går. Men i alla fall, nu sitter jag med mitt morgon kaffe och väntar på att grannen ska vakna och höra av sig så vi kan gå med hundarna.

Bestämt mig för att försöka sluta röka tvärt idag, jag har försökt så många gånger men nu känner jag att halsen kommer ju knappast gå över i första taget när jag röker. Kanske kan vara värt att försöka en gång till, om andra klarar det varför skulle då inte jag göra det? Det handlar väl till mesta dels om att bestämma sig, eller har jag fel?



DATO: 2012-01-26 / KLOKKESLETT: 15:01:27

0 kommentar(er)

...och halsont. Det vaknade jag med i morse när jag skulle upp till jobbet. Mindre roligt kan jag meddela... Jag har nu varit sjuk i en vecka med feber och förkylning, men ändå lyckats ta mig till jobbet. Idag sa min kropp ifrån och jag var tvungen att inse att det bara var att stanna hemma. Det är ganska roligt att man vänjer sig så fort med att komma in i rutiner. Den här dagen har blivit helt fel för mig, jag har i och för sig inte haft orken att göra något produktivt men det är nästan så att jag skulle vilja ta mig in till jobbet bara för att känna att jag gjort något med min dag.

Hur som så tänker jag mysa ner mig i soffan med min kopp te och hoppas på att halsen blir bättre , eller att hela jag blir bättre till måndag morgon. Längtar redan efter att få gå upp och komma iväg till jobbet och träffa mina underbara arbetskamrater.



DATO: 2012-01-25 / KLOKKESLETT: 18:12:31

0 kommentar(er)

... med att blogga och får se om det går bättre denna gång. Har varit inne på att skaffa en blogg ganska länge nu, så nu ikväll bestämde jag mig bara för att köra igång. Vi får se hur länge det håller i sig och om jag uppdaterar bloggen tillräckligt för att ha den kvar ;)...




Design av
sofiamariae